Objavljeno: 01.09.2017 u 14:34 | Lifestyle | Komentara:

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA

Septembar ove godine obeležiće veliki trigon Venere, Saturna i Urana! Ova vatrena energija doneće šansu za ostvarivanje velikih snova! Ipak, zvezda septembra biće Jupiter – planeta sreće! U znak Vage ušao je pre godinu dana i bacio fokus na odnose, bračne, partnerske, ali i na sva pravna i zakonska pitanja!

horoskop-septembar

Jupiter će tokom septembra gaziti napred i pre nego što uđe u znak Škorpije, doneće još jednu i poslednju priliku onima koji već godinu dana prolaze krize na emotivnom planu da konačno raskrste sa starim i započnu nove veze!

OVAN

Ljubav

Ukoliko ste preživeli ljubavne testove od kraja jula i krenuli određenim putem, znajte da je taj put najbolji za vas! Veze koje su se završile, završile su se sa razlogom, a septembar mesec vam sprema nova i lepa uzbuđenja. Tokom većine septembra imaćete punu podršku Venere iz vatrenog znaka Lava i vašeg polja ljubavi! Sami ostati nećete sigurno! Već od 5. septembra, kada Merkur krene napred iz vašeg polja ljubavi, bićete mnogo raspoloženiji za zdravu komunikaciju, a ne za prazne priče!

Provod i društvo će vas čekati na svakom ćošku, pa su upravo između 6. i 18. septembra moguća nova poznanstva, ali i jake emocije i strasti prema Strelcu, Ribi ili Lavu! Neke od vas možda bude mučila prošlost, ali realnom pomirenju se ne nadajte pre 25. septembra, kada su i čuda moguća!

Posao i finansije

U prethodnom periodu pošteno ste se istrošili! Međutim, sve što ste trošili na bliske osobe nemojte da žalite. Zbog tranzita Venere kroz vaše prirodno polje kreativnosti i sreće, novac će do 22. seprembra dolaziti u vaše ruke lakše nego u prethodnom periodu. Mars će od 6. septembra ulaskom u vaše astrološko polje posla doneti mnogo više konkretne akcije, ambicije ali i više posla! Ono što bi trebalo da izbegavate jesu konflikti sa Devicom ili Jarcem na poslu, posebno u periodu između 10. i 17. septembra. Vatreni trogon Urana iz vašeg polja ličnosti, Venere iz polja kreativnosti i Saturna iz polja inostranstva doneće veliku poslovnu priliku i za mnoge od vas saradnju sa inostranstvom, ali i proširenje posla i uspeh i nove važne kontakte sa veoma uticajnim ličnostima!

BIK

Ljubav

Ljubav je za vas pokretač, a u prethodnom periodu, posebno krajem avgusta meseca, mogli ste da se osećate osetljivije nego inače, a većina se mogla vratiti i u prošlost! Oko 6. septembra pun mesec doneće vam posebne emocije i idealizacije, ali i mogućnost pomirenja sa nekim o kom već neko vreme maštate. Kako će se ova lunacija dešavati u znaku mističnih Riba, ne dozvolite da se zanesete previše, ali svakako slušajte svoju intuiciju! Tranzit Venere kroz znak Lava i njen boravak u vašem astrološkom polju doma i porodice doneće više pozitivne energije i entuzijazma, a prošlost ćete ostaviti iza sebe! Mars iz astrološkog polja ljubavi dodatno će začiniti vaše veze i uneti više strasti! Ipak, Mars će od 6. septembra u znaku sitničave Device pa će mnogi od vas možda biti na meti kritika partnera! Ipak, dobre vesti su da će za sve vas tranzit Marsa doneti i više akcije na polju ljubavi, a posebno slobodnim Bikovima! U blizini kuće moguće je poznanstvo između 13. i 24. septembra sa jednim Ovnom, Vagom ili Jarcem koje će vas krajem septembra opčiniti!

Posao i finansije

Vi ste strpljivi i istrajni čak i kada svi oko vas izgube fokus! Retro Merkur će do 5. septembra i u vaš život uneti pomalo konfuzije, ali nakon njegovog vraćanja na pravi put i vama povratak u realnost! Svim Bikovima koji rade u kolektivu kroz timski rad, ili se bave poslovima u vezi sa finansijama i marketingom ukazaće se jedinstvena prilika da kroz saradnju i poznanstvo sa Devicom ili Vodolijom napreduju i dožive uspeh velikog projekta, posebno u periodu između 15. i 27. septembra. Tranzit Marsa kroz njihovo polje kreativnosti i sreće iz marljivog znaka Device u Bikovima će probuditi takmičarski duh, a posla ćete imati na pretek! Finansijska situacija podržana lepim aspektima Venere čitavog septembra je na zavidnom nivou, a krajem meseca očekuju vas neverovatne prilike za dobitke kroz igre na sreću, ali i povišica!

BLIZANCI

Ljubav

Venerini napeti aspekti krajem avgusta najmanje su uticali na vas! Vi volite igru i prijaju vam izazovi! Pun mesec će vam oko 6. juna naglasiti emocije i doneti malo tenzije u vašim odnosima! Do 10. septembra ne prenagljujte sa odlukama, jer nakon toga Saturn iz vašeg polja odnosa i Venera iz polja komunikacije doneće vam novu priliku da stabilizujete svoju vezu, a prelaskom Venere u vaše polje strasti uzburkaće uspavane emocije prema partneru. Slobodni Blizanci biće otvoreni za razne kombinacije! Ipak, između 11. i 22. septembra pozeleće da se skrase sa Ribom, Vodolijom ili Ovnom! Moguće je poznanstvo na putu, ali svakako neočekivano. Ljubav u vaš život ulazi iznenada i na velika vrata! Ono što ste čekali cele godine sada vam je ispred nosa! Ne propustite ovaj fenomenalni uticaj vatrenog trigona Venere, Urana i Saturna i uživajte u ovom emotivnom zemljotresu.

Posao i finansije

Uspeh vam ponekad izmiče jer ne možete da se fokusirate na cilj! Vi znate vašu vrednost i koliko vam zapravo malo treba, ali ste mozda i prethodnom periodu bili pomalo rasejani. Već od 5. septembra, kada vladar vašeg znaka Merkur krene napred, očekuju vas pozitivne poslovne promene. Posla će biti mnogo više, čak ćete deo obaveza donositi i kući. Vama monotonija ne prija pa ćete i te kako uživati u ovoj bržoj energiji i osećaju ispunjenosti poslom! Preko Strelca ili Vodolije moguća je lepa poslovna ponuda između 16. i 22. septembra! Mlad mesec iz vašeg polja posla oko 20. septembra mnogima od vas donosi idealan period za započinjanje sopstvenog biznisa.

Niste pronašli svoj znak, kliknite na “Sljedeća stranica”.

Sljedeća stranica

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: