Objavljeno: 03.09.2017 u 9:16 | Lifestyle | Komentara:

KORISTITE OMEKŠIVAČ SAMO ZA PRANJE VEŠA? Sigurno niste znali za ovih 5 FENOMENALNIH TRIKOVA

Omekšivač odjeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrijebite u kući.

omeksivac

Omekšivač odeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrebite u kući.

* Osvežava prostor - Bočicu s raspršivačem napunite omekšivačem i vodom u odnosu 1:3 i poprskajte zavese i tepihe, a na ovaj način možete da osvežiti i unutrašnjost automobila.

* Sprečava taloženje prašine - Sipajte kap, dve nerazređenog omekšivača na meku krpu, prebrišite televizor i kompjuter, to će ukloniti statički elektricitet i manje će “skupljati” prašinu.

* Glanca staklo - U bočicu s raspršivačem sipajte omekšivač i vodu u odnosu 1:4. Poprskajte meku krpu i obrišite prozore, tuš-kabinu, ogledala, a zatim prebrišite suvom krpom.

* Skida stare tapete - Pomešajte pun čep omekšivača sa 4 dl vode, potopite sunđerčić i ostavite da stoji 30 minuta, pa time premažite tapete.

* ”Oporavlja” četke - Isperite četke za farbanje i čišćenje odeće u 2 l vode sa kap, dve omekšivača i biće mnogo mekše.

Izvor: novosti.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: