Objavljeno: 05.11.2017 u 20:34 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

JEDE SE SAMO 3 DANA I ČINI ČUDA: Zbog ovog recepta manekenke imaju savršen STOMAK!!

Ovaj recept za obrok se jede samo tri dana ali obavezno zaredom i čini pravo čudo za somak i iznutra i izvana. Trik je u tome da ova vitaminska salata čisti masnoće i naslage i ostale otpade iz crijeva pa će nadutost nestati.

Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a tijelo očišćeno od naslaga masti? Na pravom ste mjestu!

kupus-cvekla

Postoji recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno zaredom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra. Ključ je u tome što će ova vitaminska bomba očistiti masnoće, naslage i sve ostatke otpada iz vaših crijeva, pa će nadutost vidno nestati, stomačne kiseline moći će pravilnije da rade, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije!

Sastojci:

  • kupus,
  • cvekla,
  • šargarepa,
  • limunov sok i
  • maslinovo ulje.

Priprema:

Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu u razmeri 3:1:1. Dodajte malo začina po vašoj želji (peršun, celer), pa izmješajte povrće, ocijedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i vaš vitaminski obrok je gotov.

Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so ili bilo koje druge dodatke. Jedite svako veče bar tri sata prije spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.

Ova salata preporodiće vaše tijelo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crijevima i varenjem. Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali poslije 7 dana napravite pauzu. Inače, ovaj recept je tajna ravnog i lijepo oblikovanog stomaka mnogih manekenki.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: