Objavljeno: 02.02.2017 u 23:34 | Lifestyle | Komentara:

Izribajte noge sa OVIM i recite zbogom ispucalim petama za samo 10 dana! (RECEPT)

Ispucale pete, kurje oči, proširene vene mogu biti uzrokovane lošom prehranom, ali i nošejem neodgovarajuće obuće. Ovdje ćemo vam predstaviti lijek koji će vam pomoći da riješite te probleme.

noge-foto

Sastojci

  • 1 kašika kurkume
  • 10 aspirina
  • 1 šolja medicinskog alkohola

Priprema

U plastičnu bocu nasuti alkohola, a zatim dodati kurkumu i ustinjeni aspirin(napraviti prašak). Dobro pomiješati, pokriti i ostaviti smjesu da stoji 24 sata.

Upotreba:

Lijek utrljajte na stopala, prekrijte pamučnom krpom, a zatim i plastičnom folijom. Obucite čarape i ostavite tako da stoji preko noći. Ujutru operite noge mlakom vodom i stavite hidratantnu kremu.

Ponavljajte postupak 7 dana i primjetit ćete rezultate. Ako imate problem sa kurjim očima, taj problem možete riješiti i nanošenjem lista čuvarkuće na to područje.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: