Objavljeno: 01.01.2019 u 19:44 | Lifestyle | Komentara:

Horoskop za sve znakove zodijaka za 2019. godinu

Zadivljujuća i uvek pozitivna Anžela Perl (Angela Pearl), više od 20 godina predviđa budućnost. Među njenim klijentima su mnogi uspešni i poznati ljudi, što umnogome dokazuje istinitost njenih astroloških predviđanja i delotvornost preporuka.

horoskop-2019

Danas će vam Femina otkriti kakva će biti 2019. godina za svaki znak zodijaka – detaljan i tačan horoskop izvanredne Anžele Perl. Sve o ljubavi i finansijama, zdravlju i karijeri!

Horoskop Anžele Perl za 2019. godinu

Ovan

Za aktivnog Ovna, 2019. će biti godina pobeda i dostignuća! Mnogi će započeti sopstveni biznis ili naučiti nove veštine. Vrlo je moguća promena prebivališta, a razlog za to će možda biti posao.

Ovna takođe očekuje promena bračnog statusa – to se odnosi na neudate i neoženjene predstavnike ovog znaka. Proleće će doneti značajna poznanstva i zato posebno obratite pažnju na osobe koje će u tom periodu ući u vaš život.

Možda će slučajno poznanstvo biti početak puta ka uspehu ili će vam podariti partnera. Osim toga, godina Žute zemljane svinje vrlo je povoljna za začeće i rađanje deteta.

Bik

Mnogo putovanja, novih poznanstva, novih saznanja! 2019. godina će zemljanom Biku biti veoma ispunjena i raznovrsna, ispunjena brojnim promenama u raznim sferama života. Zdravlje vas takođe neće izneveriti!

Upravo u 2019. Bikovi bez porodice mogu da upoznaju svog životnog saputnika. Važno je da na vreme shvatite da je prava osoba pored vas i da ne propustite šansu koju su vam zvezde podarile. Za porodične Bikove, predstojeća godina je odlično vreme da razmisle o deci. Takođe ćete imati uspeha u projektima sakupljanja sredstava i kupovine onoga što želite za kuću.

Blizanci

U 2019. ćete biti veoma društveno aktivni. Glavna tema godine su veze i partnerstva. Mnogi blizanci će sresti svoju drugu polovinu – udati se i oženiti.

Finansijska situacija će se popraviti. Iako ova godina Blizancima neće doneti veliku zaradu, prihod će im biti sasvim dovoljan za udoban i siguran život. Međutim, treba da posvete više pažnje zdravlju – posebno organima za varenje i za disanje.

Rak

U 2019. godini je moto ovog divnog znaka zodijaka: Pokret je život! Godina žute zemljane Svinje za Rakove je godina promena jer će se im se ukazati nove mogućnosti, koje ne treba da propuste. Promene bi mogle da nastanu u svim sferama života.

Očekuju vas novi susreti, koji kasnije mogu da utiču na vaš bračni status. Da bi se poznanstvo razvilo u nešto više, biće potrebno da se oslobodite i preuzmete inicijativu. Međutim, treba da budete oprezni s kandidatima za mesto „druge polovine“, jer postoji mogućnost da budete uvučeni u intrige i neozbiljne veze.

Lav

Završava se dvogodišnji ciklus pomračenja u kome se Lav do sada nalazio, što znači da će se situacija definitivno popraviti. Već u januaru ćete osetiti kako život počinje da vam se menja na najbolji mogući način.

Ovo je za kraljevskog Lava zaista sjajna godina na planu ljubavi, a takođe za rađanje dece. Lavovi će se svakako oporaviti, a možda i promeniti posao.

Devica

Po prirodi praktične i razumne, Device će uspešno napredovati u karijeri i postići finansijsku stabilnost, koje predstavnici ovog izvanrednog znaka i zaslužuju. Anžela Perl im savetuje da tokom naredne godine više brinu o svom zdravlju.

Nova 2019. će biti godina njihovog samopotvrđivanja i uspeha. Mnoge Device će započeti samostalan posao ili će steći nova znanja.

Tokom godine ih očekuju tri važna pomračenja, koje će se dogoditi 6. januara, 16. jula i 26. decembra. Sva ona ukazuju na pojavu deteta u životu. To bi mogla da bude dugo očekivana prinova u porodici ili ćete možda biti pozvani za kuma ili dobiti unuka. Moguće je i da ćete otvoriti prodavnicu dečije odeće… U svakom slučaju, tema dece će biti veoma važna i provlačiće se tokom cele godine, od januara do decembra!

Vaga

Za promenljivu Vagu, 2019. će biti uspešna u poslovima vezanim za nekretnine i preseljenje. Ovo je takođe odličan period za izgradnju ili temeljno renoviranje.

Astrolog predskazuje Vagama uspešan period! Sunce će imati pozitivan uticaj na vas tokom većeg dela godine. Energija svetlosti će vas ispuniti snagom, podariti vam dobro raspoloženje i približiti vas Fortuni. Očekujte uspeh u karijeri i ljubavi!

Škorpija

Škorpiju u godini Svinje očekuju velike promene u različitim sferama života. To se odnosi na učenje, posao, ljubav, pa čak i preseljenje u drugi grad.

Ukoliko budete samouvereni i uporni, nikakvi problemi i prepreke vas neće zaustaviti. Za Škorpije će 2019. biti finansijski uspešna i mnoge će tokom ove godine značajno poboljšati svoje materijalno stanje. Međutim, nemojte krajem proleća donositi važne odluke jer bi mogle da propadnu.

Strelac

Za Strelce će 2019. biti uspešna godina. Mnogi će stupiti u brak, a godina je takođe dobra za začeće i rađanje dece. Moguća su putovanja ili školovanje u inostranstvu.

Finansijska situacija će početi da se menja već u januaru. Promene u sferi finansija će ići korak po korak, ali će na kraju biti očiglednih poboljšanja. Zdravlje će vam biti dobro, ali teba da obratite pažnju na pravilnu ishranu, da kasnije ne biste morali na dijetu.

Jarac

Ova godina će za strastvene Jarce biti nezaboravna, a možda i presudna. Nemojte se plašiti, jer ćete je pamtiti po dobru. Mnogi će sresti svoju srodnu dušu, započeti vezu ili stupiti u brak.

Osim toga, za vas se završava period finansijske nestabilnosti. Ovo je takođe dobar period da se izlečite od hroničnih ili dugotrajnih bolesti. Zapamtite da je zdravlje važno i treba ga štedeti, a ne eksploatisati!

Vodolija

Najznačajniji događaji u 2019. za vas će se odvijati na fizičkom planu. Stoga će društvene Vodolije pre svega morati da rešavaju materijalne probleme. Predstoji vam mnogo rada i briga. Bez obzira na sve, imaćete za to sasvim doboljno snage!

Ljubav će dovesti Vodoliju i do matičara, ukoliko je spremna da ozvaniči vezu. Potrudite se da osim svoga srca slušate i simbol godine – žutu zemljanu Svinju, koja će vam reći gde ćete sresti srodnu dušu.

Vodolija koja ne uspe da napraviti izbor u korist jednog izabranika, može još da flertuje i nastavi samački život. Verujte, sreća vam neće pobeći, ako je prava!

Ribe

Nova godina donosi talentovanim Ribama novi krug prijatelja. U njihovom životu će se pojaviti novi ljudi, koji će verovatno biti njihovi istomišljenici. Ribe će postati aktivnije u društvenom životu i to će im doneti uspeh.

U godini Svinje, Ribe moraju da se čuvaju virusa i upala. Ako se ne budete lečili na vreme, imaćete ozbiljne komplikacije. Ovo se posebno odnosi na žene rođene u znaku Ribe! Takođe pazite da ne opterećujete organizam napornim radom i teškom hranom.

Izvor: UspesnaZena

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: