Objavljeno: 19.09.2013 u 15:54 | Lifestyle | Komentara:

FOTO: Ovako izgledaju tijela ‘običnih’ žena nakon trudnoće

Nakon što je i sama prošla kroz tešku trudnoću i porod, koji su njezino tijelo jako promijenili, fotografkinja Ashlee Wells Jackson odlučila je otvoriti oči javnosti i pomoći ženama u prihvaćanju tijela nakon trudnoće.

Foto: 4thtrimesterbodies.com

Foto: 4thtrimesterbodies.com

Mjesecima nakon teškog poroda fotografkinja Ashlee Wells Jackson nije mogla prihvatiti svoje novo tijelo prepuno ožiljaka i strija. Tijekom tog teškog razdoblja došla je do saznanja da postoji puno žena koje se, u društvu koje je opsjednuto savršenstvom, osjećaju kao i ona.

U tom duhu, odlučila se na pokretanje projekta 4th Trimester Bodies Project. Fotografira žene na kojima je vidljivo da su majčinstvo, trudnoća, porod i dojenje promijenili njihova tijela, a sve kako bi na ovaj način pomogla ženama i društvu da prihvate i ovaj ‘stadij ženske ljepote’.

Ashlee je počela obilaziti američke gradove i fotografirati ‘obične’ žene, a po završetku projekta svoje će radove objaviti u knjizi i prikazati na izložbi. Neke od fotografija pogledajte i u priloženoj galeriji!

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: