Objavljeno: 05.07.2016 u 18:23 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

E, TO JE LJUBAV: Bakica (92) pobjegla iz doma zbog svog dečka (87)

Norveška i švedska policija pokrenule je veliku potragu za 92-godišnjiom ženom nakon što je njezina hodalica pronađena u automobilu parkiranom ispred satračkog doma u kojem je smještena.

seksi-bakice-foto-instagram

Srećom, ubrzo su otkrili da je njezin bijeg iz staračkog doma bio romatične prirode i da se samo poželjela družiti sa svojim 87-godišnjim dečkom.

Lokalni medeiji izvještavaju da su se njih dvoje viđali prije nego je ona smještena u starački dom te da ju je on redovito posjećivao.

No, ova 92-godišnjakinja je izvela pravi pravcati podvig jer je iz Vilberga uspjela doći do 950 kilometara udaljenog Stockholma.

“Zamislite da ne možete ići na romantični odmor samo zato jer ste navršili devedesetu”, rekla je za lokalne novine Janka Holstad, upraviteljiva staračkog doma u Vilbergu.

“Gospođa nije napravila ništa protuzakonito, no malo nas je uznemirila, zato jer nam nikada nije najavila svoj dolazak”, dodala je.

Zaljubljeni par je proveo zajedno dva tjedna, ali gospođa je najavila svoj povratak u Norvešku.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: