Objavljeno: 08.02.2017 u 12:30 | Lifestyle | Komentara:

Dosta je bilo više: Vaspitačice u vrtiću očitale bukvicu roditeljima! (FOTO)

Dokle smo stigli kada su tete u jednom teksaškom vrtiću bile doslovno primorane ostaviti pomalo neugodnu poruku roditeljima na ulazu u vrtić gdje svakodnevno dovode svoje djecu. Djecu koja bi im trebala biti najvažnija u životu, ali, kako su tete primijetile, to baš i ne pokazuju na dobar način.

vrtic-djeca

“Kada dolazite po svoje dijete, molimo vas, skinite se sa svojih telefona!!!

Vaše je dijete toliko sretno kada vas vidi. Jeste li i vi sretni kada ih ugledate?

Jer mi svakodnevno viđamo djecu koja pokušavaju svojim roditeljima pokazati što su radili toga dana, ali ih roditelji ignoriraju jer čak i tu ne puštaju svoje telefone iz ruku.

Toliko smo puta čuli dijete da vas zove “mama, mama, mama, ma-ma!”, ali roditelji ni tada ne obraćaju pozornost. Važniji su im mobiteli od djece. Skinite se s tih telefona!”

Tete su poruku ostavile na ulazu u vrtić kako bi je mogli vidjeti svi koji ulaze, i ostat će tamo sve dok se roditelji ne osvijeste. Jer tetama je prekipjelo.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: