Objavljeno: 10.02.2017 u 11:40 | Lifestyle | Komentara:

ČAK SU I LJEKARI ZAPANJENI: Potopite noge u OVU SMJESU i zauvijek se oslobodite GLJIVICA NA PRSTIMA!

Medicinski stručnjaci kažu da gljivične infekcije mogu utjecati na bilo koji dio tijela, a trebali bi znati i da se gljivične infekcije obično razvijaju tokom vremena, pa simptomi mogu biti previše suptilni i nemogući za primijetiti na prvi pogled.

noge

Gljivice najbolje uspijevaju u vlažnim i toplim uvjetima pa su zbog toga naše noge navjviše pogođene ovim stanjem.

Od ovog problema mogu patiti i muškarci i žene, a gljivice mogu uticati na zdravlje i stvaraju estetski problem. U nastavku ćemo vam pokazati kako da se oslobodite gljivica jednostavno i prirodnim putem.

Evo šta biste trebali učiniti: Jednostavno, samo trebate potopiti noge u jogurt. Kada se noge osuše, operite ih hladnom vodom.

Soda bikarbona je također vrlo korisna u liječenju ovog zdravstvenog problema. Pomiješati sodu bikarbonu i hladnu vodu u omjeru 1:3 pa nanesite na vaše prste i ostavite tako nekoliko minuta.

Također možete primjeniti ovu mješavinu i na cipele i ostaviti da se osuše na zraku. Tako ćete ništiti sve potencijalne bakterije u vašim cipelama.

Škrob je još jedno od rješenja a njega ćete primjeniti tako što ćete pomiješati 1/kašičice škroba sa malo tople vode. Zatim tu smjestu stavite u rernu na 220 stepeni i tako držite dok smjesa ne potamni.

Operite i osušite vaša stopala prije nego što primijenite ovu smjesu na njih. Utrljati smjesu, ostavite je 1-2 minute na nogama pa isperite toplom vodom.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: