Objavljeno: 24.10.2017 u 19:06 | Lifestyle | Komentara:

BUDUĆNOST JE NAPOKON STIGLA: Mašina koji suši, pegla i slaže čist veš! (VIDEO)

Većini žena se ostvarila želja! Ova savremena mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

masina-susi

Budućnost je stigla. Stigla je i donela nam mnoštvo korisnih aparata, koji će nam olakšati dovoljno složen i brz život. Najzad je ostvaren san mnogim ženama! U San Francisku su izumeli mašinu FoldiMate koja sama pere, pegla i slaže čiste stvari! Zar to nije čudo?

Treba samo ubaciti u mašinu maksimalno 15 stvari i, već nakon jednog minuta ona će vam ih vratiti čiste i lepo složene, a vi samo treba da ih stavite u orman (ovo, naravno, može svako da uradi).

Ovaj izum je već naručilo nekoliko prvih kupaca. FoldiMate će im biti dostavljen tokom 2018. god. Cena, naravno, nije mala – treba izdvojiti 700-800 dolara za jednu ovakvu stvarčicu. Ali ovo je odlična investicija, jer ćete uštedeti mnogo vremena i snage.

Sve ovo postiže zahvaljujući transportnom pojasu i robotnim manipulatorima. Vašu odeću će oblivati vrela para, a slagaće je posebne „robo-ruke“. Možete dodavati i specijane kapsule, koje će dati vašoj odeći prijatan miris.

Ovaj video će vam razjasniti kako će raditi ovo čudo od tehnike:

Izvor: uspesnazena.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: