Objavljeno: 21.12.2016 u 20:34 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

BEZOBRAZNI S*KS POTEZI: Žene se uzbude do ludila kad im ovo rade – a stide se da PRIZNAJU!

Svaka žena ima nešto što samo ona voli i što se možda drugim ženama ne bi dopalo, pa se muškarci često pitaju: Kako da znamo šta koja žena voli? Portal Viral Thread donosi nekoliko stvari koje žene vole u krevetu, a rijetko to žele da priznaju:

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

1. Kada stvari postanu malo grublje. Ima puno prilika kada nežnost muškarca može da bude put ka naprijed, ali u isto vrijeme djevojke uživaju s vremena na vrijeme u malo grubosti. Se*s je strast, a ništa ne “vrišti” više strast kao kada postanete pomalo prljavi.

2. Vole da ih podignete! “Sviđa mi se ideja da me neko podigne i poljubi, dodirne i stavi uza zid prije nego što akciju prebacimo na krevet ili na pod”, rekla je Kristin (26) za Viral Thread.

3. U javnosti. U se*su je sve u kontekstu. I ne postoji ništa uzbudljivije nego trenutak kada ste na rizičnom mjestu.

4. Maljave grudi. Nemojte da se zavarate. Puno dama voli pravi mačo stil i maljave grudi, pa čak i ako kažu da ne vole, ne obraćaju previše pažnje na to.

5. Povlačenje za kosu. Anketa koju je sproveo Viral Thread pokazala je da je na trećem mjestu najpoželjnijih agresivnih pokreta u krevetu od strane žena upravo povlačenje za kosu. Zato ne budite stidljivi, ali ne vucite prejako, u se*su sve treba da bude “u sredini”.

6. Igrice sa ulogama. Ne pričamo ovde o čudnim ulogama koje smo imali u školama, već o novom nivou se*si stvari. Kazanova stvari. Gladijatori, policajci… Shvatate poentu?

7. Naređivanje. Niko ne zna kada se to dogodilo, ali negdje u ljudskom umu svi mi se pomalo “ložimo” na moć i dominaciju. Ne postoji djevojka koja ne želi da joj muškarac šapne na uvo tačno šta želi od nje!

8. Prljave riječi. Prljavi razgovor često se pominje kao najbolje podizanje raspoloženja. Međutim, riječi koje žene često žele da čuju su veoma gadne. Uvijek je jako zeznuto da znate gdje je granica, ali testirajte malo po malo…

9. Nježno davljenje. A sada je došao na red za čudne stvari. Ovo je rastući trend kada uđete na divlju stranu se*sa. Ovo nije neki hardkor, spriječavanje disanja i slično. Ovo je nježna vrsta davljenja, ali opet ne previše nježna.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: