Objavljeno: 05.07.2016 u 13:02 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Beograđanin u nedoumici: ‘Volim djevojku više od svega, a njena mama mi se nabacuje i ne znam šta da radim’

Ortaci komentarišu da sam srećnik što imam priliku da spavam sa matorkom, ali situacija je daleko složenija nego što se čini.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Žena je skroz poludila, šta da vam kažem?! Kako drugačije da prokomentarišem situaciju u kojoj ona (ne)svjesno želi da upropasti vezu svojoj jedinoj kćerki. I to preko mene!

U vezi sa Vanjom sam već godinu i po dana, oboje imamo 28 godina i zaposleni smo. Mislim da sam se konačno usrećio i skrasio, iako ne razmišljam još o braku. Čini mi se da ni ona još nije u fazonu uzimanja mog prezimena. Trenutno smo fokusirani na karijere.

Ja živim na Voždovcu, posao mi se nalazi na Vračaru i bukvalno sam pet minuta udaljen od njenog stana u blizini hrama Svetog Save. Često direktno poslije posla svratim do njih kako bismo se vidjeli, a tako je bilo i prije dvije nedelje.

Napolju 36 stepeni, ja tabanam po onom užarenom asfaltu, a znoj me je okupao cijelog. Jedva sam čekao da stignem da nađem svoje mjesto pod klimom i malo dođem sebi.

Kad sam stigao kod nje dočekala me je samo njena mama. Ćale je bio na službenom putu, a ona je ostala malo duže na poslu. I kako je već bilo toliko toplo uprkos klimi, i mama se malo slobodnije obukla. Pa normalno da hoće da se raskomoti, u svojoj je kući. Samo, znala je da dolazim pa nisam očekivao.

Da ne bih bezveze blejao u Vanjinoj sobi, sjeo sam u trpezariju i glumio idealnog zeta. Pitao sam je za posao, provukao sve moguće teme o vremenu da razbijem neprijatnu tišinu i, naravno, hvalio stan. Zaista je sve bilo besprekorno čisto i sređeno.

A ona ima ravno 50 godina i tijelo kao da je tek završila gimnaziju. Poslije Vanje nije rađala, imućniji su, pa ima vremena i novca da vodi računa o izgledu. Duga ravna kosa bila je tek opeglana, a nosila je i prekratki šorčić. Lagao bih ako bih rekao da nisam bio oduševljen njenim izgledom. Gore je bila u dekoltiranoj majici, a ruku na srce, i imala je šta da pokaže.

Dok sam bio zavaljen u dvosjed, odjednom je sjela pored mene. Toliko blizu da su nam se koljena dodirivala. Bilo mi je neprijatno, ali nisam želio da se pomjeram jer, otkud znam, možda je bilo slučajno. Ali nije!

Uzela je svoj smartfon i počela da mi pokazuje selfije koje je pravila. Čovječe, kao napaljena tinejdžerka! Sa druge strane, ne mogu da kažem da nisam uživao u pogledu na njeno vrh tijelo.

U jeku te seksualne tenzije uslijedio je vrhunac: uzela mi je ruku i stavila na svoje grudi. Ono što mi se u mozgu u tom trenutku vrzmalo bolje da ne govorim. Gledala me je prodornim očima i stavila svoju lijevu šaku na moje koljeno. Baš kada je počela da ide južnije, začula se zvonjava interfona. Bila je to Vanja.

U sekundi sam se prenuo i ustao, a ona je bila skroz kul, kao da se ništa nije dogodilo. Otišao sam kod djevojke u sobu i nisam provirio iz nje sve dok nisam otišao kući.

Od tada idem kod Vanje samo kad sam stoprocentno siguran da je stigla kući. Ne želim da razmišljam šta bi moglo da se dogodi da opet ”zagine” na poslu.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: