Objavljeno: 14.06.2014 u 16:05 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

7 stvari koje baš NIKADA ne smijete izgovoriti ženi!

Svaki muškarac svjestan je da su žene poprilično komplicirana bića bez kojih ne možemo. No, sigurni smo da bi se i nakon ove izjave našao pametnjaković koji tvrdi da je u potpunosti shvatio žene što bi rezultiralo tim da mu u lice saspemo da nije ništa drugo nego lažov i prevarant.

zena-galami-na-muskarca (1)

Da, nekad su teško shvatljive i često planu iz čudnih razloga, pa je bitno da u određenim situacijama budete pametni i pripazite na stvari koje izgovarate. Najopasnije su situacije kad dođe do svađe što može rezultirati izgovaranjem nečega što hladne glave ne biste nikada izgovorili.

U tom trenutku postoji opasnost da popijete udarac u vaše “čudesne kuglice” što je poprilično bolno ili u blažim slučajevima zaboravite na seks, komunikaciju i pomirite se s tim da ćete se do daljnjega hraniti kod majke, prijatelja ili u lokalnoj prčvarnici. Ako vam je život mio i ne želite da vam “loptice” završe u grlu, bitno je da i kad vam dođe da izgovorite koju od ovih stvari jednostavno pregrizete jezik i zašutite.

“Izgledaš kao…”

Da, zaboravite na ovakav početak rečenica kad razgovarate s njom. Bez obzira koga joj spomenete to jednostavno ne može dobro završiti. I ako ste mislili u najboljem smislu, najvjerojatnije će izokrenuti vaše riječi i optužiti vas da razmišljate o drugim djevojkama, da vam nije dovoljna i slično. Postoji velika mogućnost da ćete spomenuti glumicu, manekenku ili porno glumicu koja je vama totalni komad, dok je s druge strane ona jednostavno ne može smisliti. Zato, podsjeti li vas ikad na nekoga, najbolja stvar je da to prešutite i možda na neki način iskoristite situaciju. Pripazite samo da prilikom seksa ne izgovorite krivo ime, jer u tom slučaju budite svjesni da vam je ostalo samo nekoliko sekundi života.

“Moja mama je rekla…”

Ne, mama nije ništa rekla, a ako je i rekla nije bitno, barem dok razgovarate sa svojom partnericom. Bitno je ono što u tom trenutku kaže ona ili vi, ne miješajte majku u razgovore jer ćete ispasti nezreli i neodgovorni. Stojite iz svojih riječi, ne skrivajte se iza majke i ne uspoređujte je s njom jer ćete ispasti mamin sin što kod žena nikako ne pali. Žene vole muškarce koji poštuju svoje majke, ali jednostavno ne žele slušati o njima i njihovim razmišljanjima.

“Ugodno si se popunila…”

Ako vam ova rečenica nije osigurala udarac na mjesto gdje najviše boli, onda ste stvarno imali sreće jer ste ga bez pogovora zaslužili. Tek toliko jer ne razmišljate svojom glavom. Da se ovakve stvari ne izgovaraju morali bi znati i bez da ste pročitali na Macho.hr portalu. Uvijek postoji mogućnost da će vam postaviti pitanje kojem bi to možda i bio pravilan odgovor, ali ako ga je postavila, onda je svjesna da je nabacila koju kilu viška, no “ugodno si se popunila” je odgovor koji zasigurno ne želi čuti. Ne kažemo da je dobro lagati, ali mir u vezi ponekad zahtjeva da iskrivite istinu.

“To je moj novac…”

Ako ste u vezi s nekim do koga vam je stalo onda izreka “sve je moje tvoje” mora biti zakon. Dijelite sve, pa tako i novac koji zarađujete. U redu, možda je potrošila dio novca koji ste vi zaradili za stvar koja vam ne treba, ali znate da se žene teško kontroliraju kad je u pitanju shoping. Nemojte biti pregrubi, pokušajte joj objasniti da zajedno trošite previše novaca, ali ne tako da joj predbacujete da troši vaš novac jer ćete zvučati sebično i nesigurno. Sjetite se samo vaših opijanja vikendom koji su vam znali poprilično olakšati kućni budžet.

“Zašto nisi više kao…”

Čak ni kada vam je dosta svega i želite prekinuti, ovo se ne izgovara. Jedino ako baš želite ispasti šupak, ako dobro podnosite bol i nije vas uopće briga za nju. U svim drugim slučajevima ovo ne želite izgovoriti jer ne samo što će je povrijediti, učinit će je nesigurnom u sebe, pa garantiramo da vam slijedi poduže sušno razdoblje, a i ako vam se veza oporavi, vjerojatno ćete o tome slušati svaki put kad dođe do nesuglasica.

zena-galami-na-muskarca (3)

“Moja bivša…”

Eh, ako mislite da ovo može dobro završiti, onda ste stvarno blesavi. Ne, bivša se ne spominje, nikad, jedino ako vas ona pita o njoj, a i onda tek toliko koliko je potrebno da odgovorite. Vjerujte, ona ne želi čuti da razmišljate o ženi s kojom ste prije nje izmjenjivali tjelesne tekućine. No, ono što može biti presudno o tome da li vam se radi o životu ili smrti je kako ćete nastaviti rečenicu. Usporedite li je s bivšom, a ona shvati da mislite da vam je bivša bila više cool, hmm, možemo vam samo poželjeti sreću, jer mi se definitivno ne bi htjeli naći u vašoj koži.

“Izgledaš OK…”

Sad se sjetite kakve su djevojke koje vam fizički nisu ni malo privačne? U većini slučajeva su simpatične. Da, problem je što su ti odgovori otprilike u istom rangu i ona to dobro zna. Opet se vraćamo na situacije kad je potrebno malo iskriviti istinu ako vam u tom trenu i nije posebno privlačna. Vjerujte, ona želi čuti da je atraktivna, poželjna i savršena u svakom trenutku. Nasjednete li na takvo pitanje i odgovorite da izgleda OK, onda stvarno ne zaslužujete umočiti taj dan.

Izvor: macho.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: