Objavljeno: 27.03.2016 u 18:32 | Facebook | Komentara:

Zvanično je počelo: Facebook vam od danas zauvijek mijenja profilne fotke!

Vrlo je moguće da vam je jutros stigla ovakva obavijest, a ako i nije, ne brinite se, brzo će. Naime, Facebook vam nudi da promijenite profilnu sliku – na vrlo neobičan način.

fb-profile-videos

Fejsbuk je aktivirao opciju koju su najavljivali kao političari boljitak – profilna fotka od danas može da vam bude video, i to ne samo odabranoj nekolicini ljudi, već svima, pa i vama. Prvo će vam stići zahtjev koji je prikazan na fotografiji, i to uz poruku – probajte.

Ako ne želiti snimiti maksuz video i postaviti ga kao avatar (profilnu) možete uraditi još nešto. Čak možete izabrati do pet, vama dragih fotografija, koje će oduševiti vaše Facebook prijatelje i eto ga! Spremni ste za novo doba Facebook revolucije. Pa probajte!

Izvor: hayat.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: