Objavljeno: 29.10.2013 u 13:12 | Facebook | Komentara:

Neobičan trend – zašto je Facebook preplavljen žirafama

Oni koji ne uspiju riješiti zagonetku koja se proširila Facebookom moraju postaviti fotografiju žirafe kao profilnu sliku.

Među američkim korisnicima Facebooka proširila se zagonetka, a oni koji je ne uspiju riješiti moraju postaviti fotografiju žirafe kao profilnu sliku, prenosi Chicago Tribune. Zagonetka nije pretjerano teška, no, sudeći po brojnim fotografijama žirafa na društvenoj mreži, mnogi korisnici nisu je uspjeli riješiti.

A ona glasi ovako:

“Tri su sata ujutro, zvono zvoni i ti se probudiš. Neočekivani posjetitelji! To su tvoji roditelji i došli su na doručak. Imaš džem od jagoda, med, vino, krug i sir. Što ćeš prvo otvoriti?”

Iako nije poznato koliko dugo korisnici moraju zadržati fotografiju žirafe, iako neki korisnici tvrde da “kazna” traje tri dana. Portal Digital Trends piše kako je fotografiju potrebno držati 24 sata.

(Odgovor na zagonetku: Vrata.)

Izvor: Vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: