Objavljeno: 19.11.2015 u 10:15 | BiH, Crna Hronika, Featured | Komentara:

(VIDEO) SRCE DA TI PUKNE: Brat i otac ubijenog vojnika u Sarajevu stigli na lice mjesta, jauci odjekuju ulicom!

Zvuke istražnih radnji policijskih službenika i automobila u Rajlovcu su prekinuli bolni krici i jecaji članova porodice vojnika OS BiH koji su ubijeni u večerašnjem svirepom pohodu naoružanog napadača, piše klix.ba.

otac-brat

Članovi porodice počeli su stizati u Rajlovac, a među njima je bio i brat jednog od vojnika. Jecaji su odjeknuli poput groma kada je saznao da njegovog brata više nema.

Policijski službenici i dalje tragaju za napadačem čiji identitet nije potvrđen. Nezvanično, opkolili su kuću u Sokolju u kojoj napadač navodno živi. Nema još informacija o tome da li je uhapšen.

Stanovnici Rajlovca su u strahu. Napadač je pucao prvo u vojnike u kladionici “5 plus“, a potom na autobus GRAS-a gdje srećom nikoga nije pogodio. Od krhotina stakla povrijeđena su dva putnika i vozač. Jedna od tih osoba zbrinuta je u KCUS-u zbog posjekotina na licu i puštena na kućno liječenje.

Na terenu se nalaze sve policijske službe: MUP KS, Federalna uprava policije i SIPA.

Snimak je djelo ekipe TV1, koji možete pogledati OVDJE (uznemirujući video)

Izvor: klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: