Objavljeno: 10.08.2016 u 20:04 | Crna Hronika, Featured | Komentara:

TUGA U SURČINU: Vatrogasac plakao izvlačeći mrtve prijatelje!

Vatrogasac Neđo R., koji je iz smrskanog džipa vadio trojicu mladića koji su prekjučer poginuli u saobraćajci u Surčinu, nije mogao da prekine da plače jer su mu nastradali momci prijatelji od malih nogu.

tuga

Neđina majka kaže da on nije mogao da se smiri kada je nakon intervencije došao kući zbog stradanja Milana Radaka (34), Dejana Trifunovića (34) i Branislava Ristića (29).

- Moj sin je odrastao sa Dejanom i Milanom. Kada je Neđo došao sa posla, izgledao je nervozno. Pitala sam ga šta mu je. Samo se uhvatio za glavu i rasplakao. Jedva je pričao. Pozvali su ih da izvlače nastradale na kanalu Galovica. Nije znao ko je u džipu. Obučen je da ne gleda žrtve u lice, ali je vidio Milana. Kaže da je izgledalo kao da spava. Onda je vidio i Dejana i malog iz Surčina. Ispričao mi je da je mali Milošević strašno izgledao i da nije mogao ni da ih prepozna – priča majka vatrogasca.

Podsjetimo, Milan Radak, Dejan Trifunović zvani Bendži iz Jakova i Branislav Ristić iz Surčina poginuli su prekjučer u teškoj saobraćajnoj nesreći kod okretnice autobusa 601 u Surčinu u džipu „mercedes ML 350“. Teško povrijeđeni Aleksandar Milošević (21) iz Jakova je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar na reanimaciju i u kritičnom je stanju.

Tragedija se dogodila kada je džip „mercedes ML 350“, koji se kretao iz Jakova ka Surčinu brizinom većom od 150 kilometara na sat, izletio iz oštre krivine i udario u betonsku stazu, a potom zemljanim putem prošao tik pored bandere i preko ivičnjaka, bukvalno odskočio kao preko kaskade, preletio kanal Galovica, širok oko 25 metara, i zakucao se u suprotnu obalu.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: