Objavljeno: 03.09.2014 u 10:57 | Featured, Svijet | Komentara:

Pozvali je u vrtić da dođe po svoju kćerku: Tamo je zatekla horor!

Kad su je pozvali u vrtić jer je njena petogodišnjakinja doživjela nezgodu na igralištu, Lacey Harris nije očekivala da će svoju AvaLynn vidjeti pretučenu do neprepoznatljivosti.

curica

Obiteljska pedijatrica briznula je u plač kad je vidjela što su u vrtiću napravili AvaLynn Harris. Lice joj je bilo izudarano do neprepoznatljivosti. Njena majka Lacey dovela ju je kod liječnika još uvijek u šoku nakon što su je pozvali da dođe po svoju kćer jer je imala nezgodu na igralištu. Kad ju je ugledala i šokirala se viđenim, rečeno joj je kako se AvaLynn ozlijedila sama.

Nikog od djelatnika vrtića nije bilo u blizini kad joj se to dogodilo pa se ne može zakonski dokazati da se bilo što drugo desilo. Ustanovi se najjednostavnije činilo da se potpuno ograde i službeno tvrde kako se djevojčica ozlijedila sama. Pritom se zanemaruje izjava same AvaLynn, koja je majci ispričala kako ju je druga djevojčica opetovano udarala nogom u lice sve dok nije pala s tobogana.

Majka je prijavila događaj policiji u gradu Pascagoula u državi Mississippi, a osnovana je i Facebook grupa podrške “Justice For AvaLynn.“

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: