Objavljeno: 03.09.2014 u 19:49 | Featured, Video | Komentara:

Direktor ostao bez posla zbog onog što je učinio u liftu! (VIDEO)

Izvršni direktor jedne velike kanadske kompanije morao je dati ostavku nakon što su ga nadzorne kamere u liftu “uhvatile” u zlostavljanju psa kojeg je čuvao prijatelju.

Desmond Hague snimljen je krajem jula kako udara dobermana i podiže ga u zrak držeći samo uzicu. Rekao je kako mu je životinja uzrokovala “manje frustracije” te je izgubio kontrolu.

- Nažalost, nisam prikladno reagirao i žao mi je zbog toga. Zahvalan sam što životinja nije ozlijeđena – rekao je Hague u priopćenju, prenosi The Blaze. Dodao je kako se osobno ispričao vlasniku psa, a kako bi pokušao popraviti štetu, donirao je novac u dobrotvorne svrhe te je potražio pomoć za svladavanje bijesa.

Unatoč svim ovim potezima Hague je u utorak podnio ostavku. O svemu se oglasio i direktor uprave kompanije Joe O`Donnell koji je u priopćenju istaknuo kako oni neće tolerirati nasilje nad životinjama te se ispričao zbog incidenta. Osim što je ostao bez posla, Hagueu sada prijete i kaznene prijave zbog zlostavljanja životinje.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: