Objavljeno: 17.08.2013 u 14:56 | Featured, Ljepotice | Komentara:

Mlada Bosanka proglašena najljepšom djevojkom na svijetu

arminaaa-fejs

Foto: Facebook

ARMINA NINA KRGO iz Banja Luke osvojila je titulu najljepše djevojke na prestižnom natjecanju  World’s Perfect Miss, donosi Dnevni avaz.

Radi se o natjecanju koje je u posljednjih nekoliko godina u svijetu postalo iznimno popularno te se predviđa kako će u budućnosti postati jedno od prestižnih internacionalnih natjecanja za Miss. Show je održan na Floridi, a za titulu se borila 51 djevojka.

Lijepa Armina rođena je 1987. u Banjoj Luci, a s 11 godina seli se s roditeljima i sestrom u Louisville gdje završava srednju školu i fakultet. Manekenstvom i modelingom počela se baviti još u djetinjstvu, a ovaj joj hobi u posljednje vrijeme sve više postaje važan.

armina-face

Foto: Facebook

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: