Objavljeno: 25.10.2013 u 10:54 | Featured, Zdravlje | Komentara:

Jednostavni lijekovi protiv raka – obavezno pročitajte!

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja “simptomi” i vrh ledenog brijega. Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, povećati toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih sastojaka u tijelu.

lijek-rak-tumor

Dokazi dobavljen znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.

Soda bikarbona

Jedna jušna žlica sode bikarbone i sok jednog organskog limuna u dva i po decilitra vode nekoliko puta na dan, uspješno će smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

… Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Chaga ili Čaga

… je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima proučava godinama. Pokazalo se da Chaga mijenja imunološki sustav i da ima mnoga, antikancerogena svojstva.

Vitamin D

Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006. godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom stopom preživljavanja raka kod pacijentikinja koje se bore s rakom u razdoblju post menopauze.

Biljni čaj Essiac

Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon čega su se pacijenti počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko antikancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo. Sve što pacijenti trebaju uraditi je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neisceđeni sir

Dr.. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnik je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka sa učinkom od 90% izlječenja u razdoblju od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine ​​koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelu. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrogen ne bi stvorio mutacije stanica i povećao stvaranje cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogen. Op. Ur.)

Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari, laboratorijske studije su pokazale kako melatonin “uspavljuje” stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoline. (mlijeko, meso, mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.)

Izdanci brokule

Ovo povrće je vrlo značajno zbog svojih antikancerogenih svojstava. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.

Postoje stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta. Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK simptom, A NE UZROK!

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: