Objavljeno: 27.08.2014 u 10:17 | Crna Hronika, Featured | Komentara:

Gazda ujeo radnika jer mu je tražio platu

U Somboru se ovih dana dogodio nesvakidašnji incident kada je radnika Bojana Milića (26) u jednom lokalu vlasnik Zlatan A. napao i ugrizao ga za vrat.

gazda-ujeo-radnika-Sombor

Kako tvrdi porodica, konobar je od vlasnika kafića u centru tražio platu, odnosno zaostale dnevnice. Umjesto toga gazda ga je napao. Bojan je zadobio ujed u predjelu vrata širine 6 centimetara.

Na Fejsbuku su se pojavile i fotografije povreda, a mladiću su povrede sanirane u somborskoj Hitnoj pomoći i Zavodu za javno zdravlje.

ugriz_vrat__lekar_600_ime

Primio je posebne vakcine i testira se na zarazne bolesti. Porodica navodi da je o svemu obaviještena policija i tužilaštvo, koji će voditi dalji postupak.

Izvor: 021.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: