Objavljeno: 02.08.2014 u 16:04 | Featured, Svijet | Komentara:

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVIJET: Posramili su je do suza, a onda im je svojim odgovorom “začepila” usta!

Taniz Džeks Blejk je samo željela da se opusti i jedva je skupila hrabrost da ode na plažu i osunča se u bikiniju. Desilo joj se ono čega se i pribojavala, ali njen odgovor je digao internet na noge.

posramili-je-do-suza-odovor-njen-1

Majka petoro djece je legla na peškir, ali je onda čula da joj se nekoliko mladih smije. Rugali su se njenom tijelu koje je donijelo na svijet petoro djece. Povrijeđena, napisala im je otvoreno pismo koje je uskoro podijeljeno čak milion puta.

posramili-je-do-suza-odovor-njen-2“- Ovo je otvoreno pismo dvojici mladića i jednoj djevojci koji su odlučili da odmore od posla i umjesto da grade kuću u Šervud parku dođu do plaže i opuste se na suncu uz nekoliko piva. Žao mi je što vas je moj prvi pokušaj da poslije trinaest godina u bikiniju izađem u javnost “skroz zgrozio”. Žao mi je što mi stomak nije ravan i zategnut. Žao mi je što mi je stomak prekriven strijama, Ipak, nije mi žao što je moje tijelo udomilo, uzgojilo, zaštitilo, rodilo i njegovalo petoro fantastičnih inteligentnih, zdravih i divnih ljudskih bića. Žao mi je ako ako vas je moje tijelo sa 33 godine i 56 kilograma toliko zgrozilo da ste morali da upirete prstom, smijete se i pretvarate da me šutirate. Želim da znate da sam, dok sam gledala vaša divna mlada tijela pomislila – kakav veličanstven podvig su ona napravila? Hoću da znate da sam bila uzdignute glave, nisam se ni makla dok ste me ismijavali, iako sam poslije plakala u kolima. Hvala što ste mi uništili dan. Ljudi kao vi od ovog svijeta prave ružno mjesto puno mržnje. Osjećam sažaljenje prema ženama koje će jednog dana rađati vašu djecu i onda vam biti “odvratne” zbog načina tokom koga se tijelo mijenja tokom čuda trudnoće. Samo se nadam da ćete jednom shvatiti da su moji “borbeni ožiljci” nešto za ponos, a ne stid.”

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: