Objavljeno: 05.02.2015 u 15:11 | Featured, Svijet | Komentara:

CIJELA DRŽAVA U ŠOKU: Čim se porodila, 30-ogodišnja majka prodala bebu!

Žena stara oko 30 godina navodno je u dosluhu sa ginekologom u pokrajini Henan prodala muško novorođenče. Ona je bebu prodala paru iz istog okruga za 42.000 juana. Majka je dobila 35.000 juana, a ginekolog 7.000, prenosi avaz.ba.

Foto: Thinstock

Foto: Thinstock

U avgustu je baka novorođenčeta slučaj prijavila policiji. Rekla je kako je njena snaha napustila selo i otišla kod roditelja nakon što se posvađala sa mužem.

Kada se nakon dvije sedmice vratila rekla je kako je beba umrla. Baki je bilo sumnjivo njeno ponašanje, a onda je rođak otkrio šta se dogodilo.

Ona ima sina iz prethodnog braka i mislila je kako bi još jedan sin smetao njegovom razvoju, prenose kineski mediji.

Vijest je odjeknula usred velike afere razbijanja lanca krijumčarenja djece. U njemu je učestvovalo minimun 103 osobe, a spašeno je 37 novorođenih beba koje su kupcima transportovali u torbama i koferima.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: