Objavljeno: 17.07.2017 u 7:56 | Crna Hronika | Komentara:

UŽASNA TRAGEDIJA: Mladić iz Srebrenika skočio da spasi dvije djevojke, sve troje nestali u talasima!

U ljetovalištu Vlore na jugu Albanije juče su se utopile tri osobe, među kojima je i 24-godišnji Benjamin Ferati koji živi i radi u Srebreniku u BiH, a porijeklom je iz Makedonije.

bos

Ovaj mladić bio je na odmoru u ovom poznatom ljetovalištu, a život je izgubio u pokušajući da pomogne djevojkama koje su se davile u moru.

Prema informacijama albanskih portala, Ferati je skočio u vodu kada je vidio da se dvije djevojke, Manuela Maraj (27) iz Vlore i Ksona Cani (25) iz Tirane bore da ne potonu.

Hrabri mladić je zaplivao prema njima, ali zbog velikih talasa se utopio, a život su izgubile i dvije djevojke kojima je pokušao da pomogne.

Nesretni mladić je porijeklom iz Tetova u Makedoniji, a u Srebrenik se odselio prije desetak godina, gdje je radio u porodičnom restoranu brze hrane.

Porodica stradalog mladića otputovala je u Albaniju kako bi identifikovala i preuzela tijelo stradalog mladića.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: