Objavljeno: 31.10.2015 u 15:48 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

UŠLA JE U KUHINJU I NAŠLA OVO Muž je ležao u krvi, a ona napravila nešto ludo…

U nastavku vam prenosimo priču jednog užurbanog supruga, koji je živ samo zahvaljujući brzoj i pribranoj reakciji svoje supruge. “Žurio sam na posao i umjesto da posegnem za kvakom, jednostavno sam gurnuo vrata u gornji, stakleni dio”, objašnjava suprug, koji je svoju odluku jako požalio.

spasila-muza-1

“Ruka mi je prošla kroz vrata, a staklo mi je prerezalo biceps i baš svaku žilicu, krv je bila posvuda”. Supruga je brzo priskočila u pomoć, snažno zavezala krpu kako bi zaustavila krvarenje i pozvala hitnu pomoć.

Da je kojim slučajem bio sam, nikada ne bi preživo jer je pao u nesvijest od gubitka krvi.

Na svu sreću, na koncu je sve završilo dobro (koliko god to može biti), a pouka je da netko u kući stvarno treba znati prvu pomoć i da se užurbanost stvarno ne isplati:

Naravno, pomaže i ako imate naprosto genijalnu suprugu koja se ne onesvijesti kada vam vidi kost već je dovoljno pribrana da vam spasi život:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: