Objavljeno: 03.10.2017 u 20:11 | Crna Hronika | Komentara:

Tinejdžer se probudio na vlastitoj sahrani – Neki pali u nesvijest od šoka!

Neki slučajevi nas zaista ostave bez teksta, pa tako i ovaj. Ovaj slučaj se desio u malom mjestu u Rusiji.

sahrana

Naime, 17-godišnji mladić je pao u komu jer ga je ujeo zaražen pas koji je nosio opasnu bolest. Mladić je bio u komi nekoliko dana i onda su ljekari rekli roditeljima da ga trebaju isključiti sa aparata. Tako su i uradili, dan poslije su pripremili sahranu.

Ispostavilo se da ljekari nisu uopšte bili upravu jer se desilo nešto zaista šokantno. Dok su mladića vozili u autu, on je disao i budio se. Ljudi su otvorili kovčeg i vidjeli da je on zapravo živ.

To ih je sve šokiralo, ali i obradovalo jer je on ipak živ. Odveli su ga u zdravstvenu ustanovu gdje se počeo oporavljati,a greška doktora je zaista velika.

Vidite kako doktori mogu pogriješiti u tako velikim stvarima. Možete zamisliti tu situaciju koju su doživjeli ti svi ljudi.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: