Objavljeno: 02.03.2016 u 10:29 | BiH, Crna Hronika | Komentara:

STRAŠNO: Pogledajte šta je ubica Arnele Đogić objavio na Facebooku, dva dana nakon njenog ubistva!

U zgradu Kantonalnog tužilaštva u Zenici sinoć oko 20:30 sati dovezeni su S. A. i M. B., muškarci koji su priznali da su ubili Arnelu Đogić iz Olova. Podsjećamo, Arnela je nestala u subotu oko 19 sati, a jučer su uhapšene dvije muške osobe, nakon čega su priznali ubistvo Arnele Đogić, koja se vodila kao nestala više od tri dana. Oni su proznali da su je bacili sa litice, piše Ekskluziva.ba

olovo-f

Muškarci inicijala S.A. iz Olova i M.B. iz Sokoca, obojica 1990. godište, kazali su tokom kriminalističke obrade da su počinili ubistvo te objasnili inspektorima s kojeg dijela litice u kanjonu rijeke Stupčanice su bacili tijelo.

Facebook profil S.A. je deaktiviran, dok je nalog M.B. još uvijek u funkciji i veliki broj korisnika ove društvene mreže nije štedio riječi u komentarima njegovih objava. “Ubico“. “Nadam se da ćeš trunuti u zatvoru“, “Srami se“, samo su neki od komentara koje možete naći na njegovom Facebook profilu.

olovo-d

No, najšokantnija stvar u cijeloj priči jeste to da je ubica M.B. i sam na svom Facebook profilu podijelio vijest o nestanku Arnele Đogić. On je dva dana nakon što je Arnela nestala, 29. februara u 07:25 sati postavio vijest o tome da se traga za djevojkom. Podlost monstruma očito ne poznaje granice, te se uvjerodostojio objaviti ovako nešto na svom profilu, vjerovatno želeći skrenuti sumnju sa sebe.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: