Objavljeno: 12.05.2017 u 8:34 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

Policija upala u stan pedofila: Ono što su tamo našli pamtiće dok su živi

U javnost je procurila snimka hapšenja webcam” pedofila Davida Timothyja Deakina (53), koja je otkrila u kakvim uvjetima živi monstrum koji je zlostavljanje emitirao uživo preko interneta.

slika.hapsenje

Deakin je vidio ljude u odorama koji su 20. aprila pokucali na vrata njegovog doma u Filipinima te brzo na Googleu potražio kraticu NBI. Istražitelji Državnog istražnog odbora u tom trenutku su upali u njegov “brlog”, pišu svjetski mediji.

Najveća zapljena pedofilskog sadržaja u historiji Filipina

Pronašli su dječji donji veš, cipelice, kamere, lisice za vezanje, lule za kristalni metamfetamin i cijelo skladište diskova sa snimkama zlostavljanja djece.

Ova akcija smatra se najvećom zapljenom takvom sadržaja u historiji Filipina.

Sve brži rast seksualnog turizma preko web kamera

Hapšenje Deakina, koji je porijeklom Amerikanac, samo je jedno u nizu akcija borbe protiv relativno novog oblika zločina, seksualnog turizma preko web kamera.

Istražitelji otkrivaju najmračnije kutke interneta u kojima pedofili iz SAD-a, Evrope i ostatka svijeta plaćaju građanima Filipina za emitiranje seksualnog zlostavljanja djece, pa čak i malih beba.

Najmlađa spašena žrtva je dvomjesečna beba

UN je upozorio na sve brži rast seksualnog turizma na internetu. FBI je izjavio da se u svakom trenutku na internetu vreba čak 750.000 seksualnih predatora.

Najmlađa spašena žrtva u Filipinima prije nekoliko sedmica bila je dvomjesečna beba.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: