Objavljeno: 02.11.2016 u 16:37 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

NEZAPAMĆENO GRUPNO SILOVANJE: Troje djece se redalo na curici (14), kolegica sve snimala!

Gotovo sto tisuća ljudi već je potpisalo peticiju kojom traže zatvorsku kaznu za skupinu tinejdžera koji su sudjelovali u brutalnom silovanju koje je početkom godine šokiralo Njemačku.

Strašan zločin šokirao je Hamburg početkom godine kada je troje tinejdžera u dobi od 14, 16 i 17 godina zajedno s jednim 21-godišnjakom brutalno silovalo 14-godišnju djevojčicu. U ovom gnjusnom činu sudjelovala je još jedna djevojčica koja je sve snimala, piše BBC.

policija-auto

Djevojčicu su ostavili u mraku, na hladnoći, a kad je pronađena, bila je teško pothlađena i tek joj je reakcija liječnika spasila život.

Djevojčicu ‘odbacili kao smeće’

Iako je sudac prilikom suđenja kazao kako su ‘djevojčicu odbacili kao smeće’, samo je 21-godišnjakinja dobila zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine. Ostala trojica dječaka dobila su uvjetne kazne jer su priznali krivnju i ‘pokazali kajanje’ zbog svojeg nedjela.

Tužitelji su najavili žalbu, no još glasnija je njemačka javnost gdje je pokrenuta peticija kojim se traži preinačenje presude na drugom stupnju i stroža kazna za napadače.

Peticiju je do sada potpisalo oko 100.000 ljudi.

‘Nije moguće da grupno silovanje 14-godišnje djevojčice od strane četiri počinitelja završi samo s uvjetnim kaznama. Samostalna odluka o seksualnoj aktivnosti i integritet žene mora biti važniji od brige za počinitelja’, kazali su pokretači peticije.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: