Objavljeno: 23.11.2016 u 16:10 | Crna Hronika | Komentara:

NAJNOVIJI DETALJI: Dečko nije dao da lijepu Teodoru skinu sa aparata, ali kad je čuo posljedice, pristao je!

Novosađanka Teodora Kaćanski (30) koja je teško povrijeđena u subotu u pucnjavi u Novom Sadu, preminula je u utorak u 20.30. Kako Telegraf nezvanično saznaje, odluku o tome da je isključe sa aparata za održavanje, donijeli su nakon višesatne prepirke, njen dečko Nenad i njen otac.

teodora

Njen otac je ranije, navodno, u utorak prije podne pristao da se Teodora isključi sa aparata, na šta se usprotivio njen dečko Nenad. Negdje u to vrijeme se pojavila informacija da je Teodora izgubila bitku za život.

Ipak, ona je i dalje bila na aparatima, a uslijedila je i rasprava između oca i dečka ispred bolnice, jer Nenad nije htio da je “pusti”.

Kada su mu ljekari objasnili da će zbog teških povreda Teodora, ako i preživi, biti u vegetativnom stanju, onda se Nenad složio sa teškom odlukom, i nesrećna djevojka je izdahnula.

Povrede su bile strašne, jedan metak joj je probio glasne žice, a procjena ljekara je i da bi ostala nepokretna.

Kako kažu njihovi poznanici, Teodora i Nenad su se jako voljeli, bili su zajedno više od tri godine.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: