Objavljeno: 03.01.2015 u 19:05 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

Ležao je na njegovoj djevojci: Evo što je napravio silovatelju

Mladić je pronašao Williama Mattsona (52) kako leži na njegovoj djevojci. Udarao ga je šakama u glavu. Policija ga neće optužiti jer ga je prebio u samoobrani.

Long Detention Center

Long Detention Center

William Mattson (52) osumnjičen je za silovanje u Conwayu u Južnoj Karolini.Prebio ga je dečko djevojke koju je Mattson pokušao silovati, javljaju američki mediji.

Dečko ga je pronašao u spavaćoj sobi svoje djevojke. Muškarac je ležao na njoj. Policija tvrdi da ga je dečko više puta udario šakom, a zatim ga istjerao iz kuće na dvorište gdje ga je opet tukao.

Policija kaže da je Mattsonu krv tekla s cijelog lica i nateklo mu je lijevo oko i usnice.

Kažu da je mladić branio svoju djevojku pa ga vjerojatno neće optužiti. Daljnji detalji slučaja nisu otkriveni jer se još utvrđuju.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: