Objavljeno: 29.09.2016 u 15:58 | Crna Hronika | Komentara:

ISPOVIJEST MARIJE (21), KOJU JE MUČIO SUPRUG: Sjekao me žiletom i pržio vrelim ekserom!

Nevjenčani suprug Ahmet Marinković (40) sjekao me je žiletom po tijelu, butinama i stražnjici, a na kraju me i žigosao, rekla je jučer Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice u svojoj šokantnoj izjavi u policiji. Marija je u kratkoj ispovijesti za „Alo!” ispričala zapanjujuće detalje o torturi koju je preživjela.

marija

- Načuo je neku priču da sam ga, navodno, varala. Držao me je dva dana zaključanu u kući i iživljavao se gore od životinje! Prebijao me šipkom, motkom, ubadao makazama, ispekao ekserom, pržio cigaretom i sjekao žiletom. Vjerujte da me je sramota da vam ispričam sve šta mi je uradio. Tu je bilo svega i svačega, a ovo je samo onaj manji dio…

Jedva sam smogla snage da ga prijavim i pozovem policiju, jer mi je najstrašnije prijetio. Odlučila sam da ga prijavim, jer sam željela da moja djeca budu dobro. Vjerujte mi da sam jedva skupila snage da to uradim… – ispričala nam je Marija Ferizović posljednjim atomima snage, poslije saslušanja u policiji i ljekarskog pregleda. Nesrećna žena je inspektorima sa velikom mukom opisala pakao koji je preživjela.

- Poslije stravičnog batinanja me je oborio na krevet i vezao. Iživljavao se naočigled naše troje djece! Uzeo je mašinicu i ošišao me do glave, a onda žiletom obrijao obrve – kroz suze je ispričala Marija.

Odluku da ga prijavi donijela je posle brutalnog žigosanja usijanim gvožđem po čelu.

- Od bola sam se onesvijestila! Došla sam sebi kada mi se na lice sručila tečnost. Mislila sam da me poliva mlazom vode, ali sam ubrzo shvatila da moj čovjek urinira po meni! Ni to mu nije bilo dosta, nego je izvršio veliku nuždu, a onda mi na glavu nabio izmet i tjerao me da ga pojedem. Poslije dvodnevnog iživljavanja je izašao iz kuće. Razbila sam prozor i pobjegla – rekla je Marija.

Ahmet Marinković je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On će u petak biti saslušan u tužilaštvu. Policajcima se pravdao da se „malo zanio”, tvrdeći da je samo htio „da primora ženu da prizna da ga je njena sestra pokrala za 200 eura”.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: