Objavljeno: 22.09.2013 u 20:40 | Auto & Moto | Komentara:

Novi motori za BMW X5 i coupe serije 4

bmw_4

BMW je najavio kako će svojim kupcima ponuditi nekoliko novih motora za novi X5 i coupe serije 4. Osnovni 420i model krenut će u prodaju ovog studenog, a bit će opremljen 2.0-litrenim, 4-cilindričnim TwinPower turbo motorom od 184 KS. Pridružit će mu se nova, 6-cilindrična TwinPower turbo jedinica koja razvija 258 KS u 430d modelu, odnosno 313 KS u modelu 435d. Potonji je model ekskluzivno opremljen 8-brzinskim automatskim mjenjačem i xDrive pogonom na sve kotače.

###

Coupe serije 4 također će biti opremljen novim Modern Line paketom koji uključuje aluminijske detalje i ekskluzivne alu-felge. Ostala oprema uključuje kožom presvučen sportski upravljač, ambientalno osvjetljenje te detalje na sjedalima, kontrolnoj ploči i krovu u boji oštriga.

X5 model također je dobio nekoliko novih agregata: 4-cilindrične dizelaše od 218 KS i 6-cilindrične benzinske i dizelske motore od 306, odnosno 313 KS. Kupcima je na raspolaganju i vrhunski 335 xDrive Touring koji razvija 313 KS, kao i veliki niz individualnih opcija među kojima se ističe unaprijeđeni ConnectedDrive sustav upotpunjen izvrsnim ‘Traffic Jam Assistant’ sustavom za bolje snalaženje u prometnim gužvama.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: