Objavljeno: 23.10.2013 u 14:34 | Regija, Vijesti | Komentara:

Preminula Dolores Lambaša!

NEŠTO  iza 14 sati hrvatska glumica Dolores Lambaša podlegla je ozljedama koje je zadobila u prometnoj nesreći koja s dogodila jutros na autocesti A3 kod Sredanaca.

Informaciju su nam potvrdili u Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu gdje je glumica prevezena odmah nakon nesreće.

“U 7 i 20 zaprimili smo žensku osobu s teškim ozljedama koje ugrožavaju život. Reanimirana je odmah i krenuli su svi kirurški postupci”, izjavio je dr. Josip Samardžić, voditelj Odjela za kirurgiju.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.40 dogodila kod Velike Kopanice, 100 metara prije ulaska na Slavoniku, po život opasne ozljede zadobila je glumica Dolores Lambaša (32).

nesreca-dolores

Policijska uprava Brodsko-posavska izdala je priopćenje u kojemobjašnjavaju da je do prometne nesreće došlo nakon što je vozač osobnog automobilom Nissan (VŽ registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila Polo (SB registracijskih oznaka), kojim je upravljao 40-godišnjak.

Oba vozila su nakon udara sletjela s kolnika, prevrnuvši se na krov na travnatoj površini, a glumica je u nesreći zadobila teške ozljede unutarnjih organa te izgubila puno krvi.

Biografija:

Televizijska, filmska i kazališna glumica Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine.

Mnogi gledatelji glumicu pamte po ulogama u serijama kao što su “Dobre namjere”, “Ruža vjetrova”, “Najbolje godine” i “Zakon ljubavi”, a znaju je i mnogi ljubitelji kazališta koji su je mogli vidjeti u predstavi Zagrebačkog HNK, “Dom Bernarde Albe”, gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Tu su i filmske uloge, a glumica je kao svoj najdraži film isticala “Vjerujem u anđele” Nikše Sviličića.

Na naslovnicama su često završavale i priče o njezinim vezama s glumcima Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem, ali i s poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: