Objavljeno: 29.01.2017 u 19:00 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

20-GODIŠNJA DJEVOJKA GA NAMAMILA U STAN: On očekivao da će imati odnos, stavila mu povez, a onda…

Ostavljena žena je odsjekla p*nis svom ljubavniku nakon što je on rekao da namjerava oženiti drugu ženu. Ona je skovala plan kako bi ga spriječila u namjeri da ima se*s s drugom ženom. 

foto-bolnica

20-godišnjakinja ga je namamila u svoj stan, a on je vjerujujući da će imati odnos pristao da mu stavi povez preko očiju. Međutim, tad je ona zgrabila srp i odrezala mu spolni organ. Nevjerovatno je da je žrtva pokušala zaštititi ženu tvrdeći da je sam odrezao p*nis.

Njegovi uplašeni roditelji odjurili su u bolnicu kako bi posjetili sina koji je trpio strašne bolove. Ipak, roditeljima nije rekao šta se dogodilo u kući njegove djevojke u mjestu Naugawan Darshan Singh (Indija).

- Ljekarima je rekao da je sam odrezao svoje genitalije – posvjedočio je policajac.

Neimenovani par je bio zajedno četiri godine.

- Njegova djevojka će biti optužena za pokušaj ubistva. Voljeli su se, ali on je imao ugovoren brak s drugom djevojkom – naveli su iz policije.

Djevojka je lišena slobode, a ljekari misle da je malo vjerovatno da će uspjeti prišiti p*nis ovom momku.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: