Objavljeno: 31.01.2017 u 11:56 | Ostalo | Komentara:

Toliko joj je smrdilo međunožje da su putnici padali u nesvijest. Čak je i avion prinudno sletio! (FOTO)

Ono što je djelovalo kao obična vožnja avionom do Vašingtona pretvorilo se u užasan događaj, kada je avion prinudno morao da sleti u Šarlotu jer je nekolicini putnika pozlilo od smrada iz intimne regije jedne od putnica.

Larissa-Jones

Pomislio sam da je nešto ušlo u tu ženu i da je unutra umrlo. Mirisala je na mješavinu dijareje i tvora – rekao je Džamal, jedan od putnika kome je pozlilo.

Prvo se nekoliko putnika požalilo na smrad, ali nakon što se nekoliko njih bukvalno onesvijestilo, kompanija Junajted Erlajns odlučila je da prinudno sleti.

Na lice mjesta je došla sanitetska ekipa koja je odvela putnicu i dezinfikovala avion.

Ja ne mogu da vjerujem da žena može bilo gde da ide sa takvim smradom, a kamoli u avion. Razmišljam da tužim kompaniju i napustim posao jer ću godinama imati traume od ovog događaja, a bojim se da taj smrad nikad neću moći da zaboravim – rekla je ogorčena stjuardesa sa ovog leta.

Larisa Džons, nesrećna putnica sa smrdljivom vaginom, odvezena je u obližnju bolnicu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: