Objavljeno: 29.01.2017 u 12:21 | Ostalo | Komentara:

LUDA SCENA IZ BEOGRADSKE BOLNICE: Doktori iz pacijenta IZVADILI KVAKU, a onda našli način da je PONOVO UPOTRIJEBE

Teško da se o invertaru u našim bolnicama ima šta reći osim da je dotrajao i da bi ga trebalo zamijeniti novim. Ipak, u jednoj beogradskoj bolnici staru kvaku su zamijenili sa…pa, hajde da kažemo relativno novom.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Jednog dana na odeljenje za hitne slučajeve jedne beogradske bolnice stigao je neobičan pacijent. Bio je sredovečni muškarac. Nije mnogo govorio. Rekao je da ima strano tijelo u sebi. Rutinskim pregledom ustanovljeno je da hitno mora da se operiše.

Iz njegovog analnog otvora izvađena je kvaka! Pacijent je bio dobro i uskoro je pušten kući. Ljekari nisu bili iznenađeni onim što su vidjeli, pa nisu ni pitali kako je do ovog “incidenta” došlo. A kvaka im je ostala.

Tada se neko dosjetio i, nakon dezinfekcije, ona je montirana na vrata od hiruške sale te bolnice i danas tamo stoji.

Dobra vijest za sve vas koji ste gadljivi je ta što, ako završite u ovoj operacionoj sali, sasvim je izvjesno da nećete vi biti ti koji će otvarati i zatvarati vrata. Zapravo, vjerovatno nećete ni biti u svjesnom stanju! Tako da nema razloga za brigu.

A ljekari?! Pa… oni su već navikli na nju…

* Priču nam je ispričao jedan prestonički hirurg koji radi u bolnici u kojoj se dogodio ovaj slučaj. Kaže da je svaki detalj istinit, ali iz očiglednih razloga nije želio da otkriva svoj identitet kao ni ime ustanove u kojoj radi.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: