Objavljeno: 03.02.2017 u 11:11 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

Stavite 3 razrezana LIMUNA na vaš noćni ormarić: Ovaj trik će promijeniti vaš život zauvijek!

Mnogi ne vjeruju u moć pozitivnog i negativnog razmišljanja ili pozitivne i negativne energije. Često niste svjesni da svojim razmišljanjem utičete na ishod situacija u životu.

limun-razrezan

Energija koju puštate u svoj dom je veoma bitna i zato je učinite pozitivnom na ovaj vrlo jednostavan način…

Rasporedite 3 limuna po cijeloj kući i u različitim sobama, te ih mijenjati ih kada promijene boju u izrazito žutu ili smeđu.

Možete i kuhati njihovu koru i koristiti paru,a ostatke možete rasporediti po domu. Osim toga možete pomiješati limun i vodu i poprskati po ćoškovima doma i riješit ćete se negativne energije.

Možete i uzeti zdjelu i staviti u nju 3 limuna i staviti na noćni ormarić pored kreveta. Možda se ovo čini nevjerovatnim, ali vas ništa ne košta pokušati.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: