Objavljeno: 30.06.2017 u 11:13 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

MOMAK BAŠ IMA PROBLEM: Napravio sam svastiki dijete, pomagajte!

Ljubavne afere nisu ništa novo, međutim, često se dodatno komplikuju jer pojedinci bez razmišljanja ulijeću u vezu sa ‘prvim koji im padne po ruku’.

mladic-ruke

To se upravo dogodilo i neimenovanom 33-godišnjem muškarcu koji je sreću našao u zagrljaju svoje svastike. Momku nije smetalo da vara svoju ženu sa njenom rođenom sestrom, sve dok mu nije saopštila da je trudna. Tada je ovaj “nesrećni” momak potražio savjet na Internetu, tačnije od savjetnice koja radi za britanski “San”.

Momak je opisao da je imao problema u braku sa svojom suprugom sa kojom ima šestogodišnje dijete. Vremenom, njihov se*sualni život je zapao u opasnu krizu, te je jedne noći poklekao čarima svoje svastike.

“Otišao sam kod ženine sestre da joj popravim nešto u kupatilu pošto njen dečko to ne umije da uradi, a i nije bio tu. Ona je u jednom trenutku ušla u kupatilo da vidi kako napredujem, a potom me zagrlila oko struka. Već sljedećeg trenutka otkopčala je moje pantalone. Ljubili smo se i grlili, a potom završili u spavaćoj sobi . Tu sobu je nazvala “našom sobom” i viđali smo se kad god smo mogli. Međutim, nedavno mi je saopštila da je trudna! Šta da radim? Volim je, ali kako da napustim ženu i dijete?”, upitao je ovaj mladić.

Ubrzo je dobio odgovor savjetnice, koji mu vjerovatno i nije mnogo pomagao:

“Misliš da je ostala trudna kako bi te prisilila da se vjenčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera? Moraš dobro da razmisliš šta želiš. Da li bi radije ostao sa svojom ženom i kćerkicom? Ako je tako, moraš reći ženinoj sestri kako bi znala šta može da očekuje i kako bi mogla da donese odluku šta će uraditi sa trudnoćom. Ukoliko odliči da zadrži bebu, sa tobom ili bez tebe, velike su šanse da će tvoja supruga saznati za aferu i biće bijesna. Želiš li da vam brak uspije ili samo da viđaš svoju kćerkicu, potraži pomoć kako bi mogao sa njom razgovarati i ublažiti posljedice”, napisala je savjetnica.

Šta biste mu vi savjetovali?

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: