Objavljeno: 24.04.2017 u 18:30 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Zoe ima samo 3 godine i nestvarnu ljepotu: Prijeti da skine sa trona najljepšu djevojčicu na svijetu (FOTO)

Mala Ruskinja Zoe ima samo tri godine i nestvarnu ljepotu. Broj njenih pratilaca na Instagram profilu raste iz dana u dan i sada je dostigao cifru od 89.000. Kako je krenula, Zoe bi uskoro mogla stati rame uz rame sa zvanično najljepšom djevojčicom na svetu, Anastasijom Knjazevom.

ruskinja-zoe (1)

Zbog svog svijetlog tena, plavih očiju, i očaravajućeg osmjeha, Ruskinja ima unikatnu anđeosku ljepotu. Već sada, sa samo tri godine, djevojčica pozira kao manekenka sa dugogodišnjim iskustvom.

Profil na Instagramu vodi njena mama, a svaka fotografija ima po nekoliko hiljada lajkova i komentara. Dok gledate sve njene slike, jasno vam je zašto je ova djevojčica jedna od najljepših na svijetu.

ruskinja-zoe (2)

Iako ne znamo da li će je mama prijaviti za dječji izbor za mis, Ruskinja već nosi nezvaničnu titulu nasljednice najljepše na svijetu. S obzirom na to da je počela da pozira i prije nego što je prohodala, i da je u tome odlična – očekuje je uspješna manekenska karijera.

ruskinja-zoe (3)

Čak i da poželi da se bavi nečim drugim, sigurni smo da će biti sve ljepša i ljepša i izrasti u pravu ljepoticu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: