Objavljeno: 20.11.2014 u 13:52 | Film, Zanimljivosti | Komentara:

ŽIKINA PRIJA: Pogledajte kako danas izgleda čuvena Jelena iz Žikine dinastije!

Glumicu Jelenu Žigon, koja je ostala upamćena po ulozi Jelene u filmskom serijalu “Žikina dinastija”, imali smo priliku da je nakon dužeg vremena vidimo na malim ekranima.

jelena_zigon_f

Glumica Jelena Žigon oprostila se od kolege Nikole Simića na komemoraciji u “Jugoslovenskom dramskom pozorištu” posvećenoj ovom velikanu domaće kinematografije i pozorišta.

Tom prilikom govorila je o svom kolegi za emisiju “Premijera” i pružila nam to zadovoljstvo da vidimo kako izgleda danas, s obzirom na to da se rijetko pojavljuje u medijima.

- On je mogao sve da odigra i bio je nenadmašan, a kao prijatelj bio je jako dobar, blizak, prijatan, uvijek nasmijan – kazala je čuvena Jelena iz “Žikine dinastije” koja se nije puno promijenila od perioda kada je igrala u ovom filmskom serijalu.

jelena-zigon

Izvor: Opera17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: