Objavljeno: 03.11.2016 u 16:03 | Zanimljivosti | Komentara:

Zgazio biciklistu, pa je zbrisao i zakopao Yugo da sakrije trag

Pančevo: Muškarac (32) je neregistriranom Zastavom udario biciklista i pobjegao. Policija ga je uspjela identificirati nakon četiri dana i pronaći auto koji je pokušao sakriti

zakopao-jugo

Policija u Pančevu uhitila je D.K. (32) iz okolice Bele Crkve zbog sumnje da je autom udario biciklista koji je preminuo na licu mjesta od zadobivenih ozljeda. Zatim je pobjegao s mjesta nesreće i zakopao auto u nadi da ga policija neće pronaći.

D. K. je 27. listopada 2016. godine, oko 18 sati, upravljajući neregistriranim autom marke “Zastava Yugo Skala 55″, na putu Dupljaja-Grebenac, udario biciklista i pobjegao. Policija ga je uspjela identificirati nakon četiri dana, a pronašli su i auto kojeg je zakopao na nepristupačnom dijelu terena u okolici Kovina, javlja N1.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: