Objavljeno: 06.02.2016 u 20:03 | Zanimljivosti | Komentara:

Žena šokirala porodicu kada se POJAVILA NA SOPSTVENOJ SAHRANI, ali to NIJE NAJLUĐI DIO PRIČE

Noela Rukundo ispričala je kako je njen suprug unajmio grupu ljudi kako bi je kidnapovali i ubili. Poslije dva dana u zarobljeništvu, otimači su je oslobodili.

kovceg

Ono što je Noela uradila nakon oslobođenja dovelo je na naslovne stranice novina širom svijeta, a to je kada se pojavila na sopstvenoj sahrani i šokirala supruga, prenosi portal “Aol.com”.

- Išao je polako ka meni, kao da hoda po slomljenom staklu. Pričao je sebi nešto u bradu, a onda me je dotakao po ramenu, skočio i vrišteći rekao “Žao mi je zbog svega” – ispričala je nesrećna žena za BBC.

Njen suprug navodno je htio da je ubije jer je mislio da ga vara, što je ona negirala. Otmica se dogodila na sahrani njene majke. Naime, Noela je iscrpljena nakon sahrana pozvala supruga, koji joj je savjetovao da izađe na svjež vazduh. U tom trenutku prišao joj je napadač sa pištoljem i oteo je.

Međutim, onda se desila stvar dostojna najboljih filmova. Ispostavilo se da kidnaperi nisu pristalice ubijanja žena, a pored svega toga, poznavali su i njenog brata. Na kraju su je pustili, ali su zadržali novac koji su dobili od njenog supruga i rekli mu da je mrtva.

Njen surpug osuđen je na 9 godina zatvora zbog kidnapovanja i pokušaja ubistva.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: