Objavljeno: 08.07.2016 u 10:55 | Zanimljivosti | Komentara:

Žena mu je umrla. Dvije godine kasnije, policija mu na vrata donosi nešto nezamislivo…

Samo nekoliko dana prije nego što su se Dejv i Erika Lejsi vjenčali, njoj je dijagnostifikovan rijedak i agresivan tip limfoma. Ona je preminula 2011. u 30. godini, a Dejv je ostao skrhan gubitkom voljene.

dejv-i-erika

Jedino što mu je preostalo od svoje supruge bile su stotine slika koje su napravili tokom njihovih zajedničkih avantura. Međutim, stvari su krenule još gorim tokom kada su provalnici upali u Dejvov stan samo godinu kasnije i ukrali mu apsolutno sve što je imao, uključujući i kameru sa Erikinim fotografijama.

“Život mi se nije činio fer, jer nakon svega što sam prošao sada su mi nestale i jedine uspomene na moju suprugu. To je bilo kao udarac u stomak. Više od 300 fotografija se nalazilo u tom aparatu. Tamo su čak bile i fotke sa njene sahrane” rekao je Dejv medijima.

Godinu dana kasnije, desila se još jedna pljačka, a detektivi su pronašli više od 20 računa iz zalagaonice, od kojih je jedan od njih bio i za kameru. Kada su policajci došli do nje i počeli da gledaju fotografije, shvatili su da je riječ upravo o Dejvovoj kameri.

Kada su krenuli da mu je vrate, udavac je u početku mislio da je riječ o neslanoj šali, međutim par trenutaka kasnije je prepoznao privezak koji mu je Erika napravila i koji se nalazio na kameri i znao je da su mu uspomene vraćene.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: