Objavljeno: 11.02.2015 u 8:41 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Zbog OVOGA dobila otkaz i prije no što je počela raditi!

Neki ljudi nikako da nauče. Kada nešto napišete na društvenim mrežama, to mogu vidjeti oni koji to možda ne bi trebali, na primjer, vaš šef. Ili u ovom slučaju – budući šef.

Kako piše Independent, korisnica Twittera iz Teksasa Cella uspjela je dobiti otkaz u pizzeriji prije no što je uopće počela raditi. Posla ju je stajao tvit u kojemu je s vidnim nedostatkom entuzijazma napisala kako sutra počinje raditi na novom radnom mjestu za koje je upotrijebila više nego pogrdne riječi.

twitter

Šef pizzerije Robert Waple, kojemu je tvit pokazao jedan zaposlenik, na Twitteru je Celli odgovorio kako je ostala bez posla.

– Upravo sam ti dao otkaz! Sretno u životu bez novca i posla! – poručio joj je.

twitter2

Sudeći po reakcijama na Twitteru, Cella nije bila pretjerano razočarana iako je šef istaknuo kako je riječ o prilično jednostavnom poslu na kojemu može dobiti i besplatnu pizzu.

Izvor: Večernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: