Objavljeno: 04.06.2014 u 19:14 | Zanimljivosti | Komentara:

Zbog ovih seksualnih prekršaja ćete širom svijeta završiti u zatvoru

Smatrate da bi akrobacije koje neki ljudi izvode van kreveta trebale biti zakonom zabranjene? Nećete vjerovati, ali – možda negdje i jesu! Od upaljenog svjetla do seksualnih igračaka, širom svijeta se možete naći iza rešetaka zbog stvari za koje ste bili sigurni da su samo bezopasna zabava.

seks-plaza-kazna-zatvor-zabranjeno-poljubac-dubai

Provjerite u kojim su državama neki od seksualnih užitaka – kažnjivi.

1. Ujedinjeni Arapski Emirati:

U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje osjećaja, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje!

2. Urugvaj:

Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odsiječe nos.

3. Utah

Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti prvu rodbinu… Ali ovdje – samo prije dobi od 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obje strane neplodne).

4. Španija:

U svakom slučaju sigurnije vam je popiti Sex On The Beach, nego ga prakticirati. U Španiji su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 €.

5. Texas:

Možete posjedovati maksimalno šest vibratora – ladica puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4000 $ i/ili zatvorske kazne do jedne godine.

6. London: 

Seks na parkiranom motociklu!? Ne-ne… Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 $.

7. Flint, Michigan:

Preniskim nošenjem hlača, gdje je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradit ćete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 $.

8. Švedska:

U kabinama za fotografiranje zabranjeno je fotkanje cijelog tijela, ali do struka, čak i u toplesu – nema problema!

9. Kalifornija:

Protuzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam prije drugog – za vrijeme predigre! Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.

10. Mađarska:

U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, s vlastitom suprugom.

11. Virginia:

Ne varajte! Preljub će vam osim gnjeva prezrene žene donijeti i kaznu od 250 dolara.

I za kraj, nešto sasvim bolesno…

12. Louisiana:

Nekrofilija je – legalna.

Izvor: punkufer.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: