Objavljeno: 10.10.2016 u 17:34 | Zanimljivosti | Komentara:

ZAUSTAVITE INTERNET: Svadbeni video Dajane i Nikole osvojio je region!

On nije običan svadbeni fotograf!

On će svaki snimak sa vjenčanja učiniti pravim umetničkim djelom. Baba3Dstudio iz Skoplja specijalizovan je za kreiranje profesionalnih fotografija i video zapisa venčanja i još jednom je bio na visini zadatka, predstavivši dan vjenčanja ovo dvoje ljudi kao prizor iz bajke.

Glavni glumci ovog videa su Dajana, Makedonka iz Australije i njen dragi Nikola, momak iz Srbije.

Uklopivši prizore Beograda i Ohrida i uz muzičku numeru Ellie Goulding - Still falling for you, kreiran je video, koji ćete morati da pogledate barem dvaput! Video je još ljepšim učinila i mladina raskošna vjenčanica, koju je izradila Jo Sculli, dizajner venčanica za poznate, iz Australije.

Brojni umjetnici video produkcije iz čitavog svijeta su oduševljeno odali priznanje produkcijskom studiju iz Skoplja. Uz to, događaj je ovog jutra, od strane Svjetske agencije za organizaciju i kinematografiju vjenčanja proglašen za najbolje vjenčanje mjeseca septembra 2016. godine.

Vjenčanje je organizovala agencija M&M Wedding Factory iz Beograda, prva koja se bavi profesionalnom organizacijom vjenčanja na otvorenom, ali i raznim neobičnim mjestima.

Uživajte:

Predivno! A ko ne bi volio ovakvu uspomenu sa vjenčanja?

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: