Objavljeno: 17.07.2013 u 11:40 | Zanimljivosti | Komentara:

Vratili mu njegov voljeni prvi automobil, plakao je kao dijete! (VIDEO)

Muškarcu je njegov prvi auto puno više od hrpe lima, pogotovo ako je volan primio u ruke za tinejdžerskih dana. Tako su i ovog gospodina preplavili osjećaji, sjećanja.

vratili-mu-automobilAmerikanac Rick Lookebill nikada nije prežalio što je prije 24 godine morao prodati svoj prvi automobil, Mustang MACH 1 koji je kupio 1972.

Tijekom svih ovih godina ga je pokušavao naći, te ga je 1999. uspio locirati u Clintonu, Illinois, međutim tadašnji pokušaj da ga vrati u svoju garažu je propao.

Lookebill se svoje ljubavi na kotačima sa sjetom u glasu ponovno prisjetio nedavno u nekoj priči, pa je njegova obitelj odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Automobil je nađen   na Floridi, a vlasnik nagovoren da ga proda.

Pogledajte koliko mu je značilo što ga ponovo vidi, što ponovo drži taj volan u rukama.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: