Objavljeno: 28.04.2016 u 14:00 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Vozač autobusa primijetio je nešto čudno na jednom djetetu, a onda mu je pogledao u noge i SHVATIO

Trogodišnji dječak prošle je godine proglašen nestalim, nakon što mu se ispred knjižnice u San Franciscu izgubio svaki trag.

vozac-busa

Samo sat vremena nakon što je trogodišnji dječačić prijavljen kao nestao, Tim Watson, vozač autobusa, vidio je dječaka i muškarca koji su se vozili njegovim autobusom, a maleni je odgovarao opisu nestalog, piše Littlethings.

U prvi mah nije previše razmišljao o tome, no onda je shvatio da maleni plače. Tim je skovao briljantan plan – zaustavio je autobus i redom putnike ispitivao jesu li vidjeli ‘nestali ruksak’. Kada je došao do muškarca i dječaka, shvatio je da maleni na nogama nosi crvene Crocksice, baš kao što su vlasti opisale.

Potajno je nazvao policiju i dogovorili su se da će policajci čekati na sljedećoj stanici.

Zahvaljujući pametnoj akciji vozača, uhićen je 23-godišnji otimčar, a dječak nije pretrpio nikakve ozljede.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: